englishespañolрусскийdeutschfrançaisitalianoالعَرَبِيَّة日本語中文हिन्दीελληνικάpolszczyzna한국어português

Preguntas frecuentes

Wat is Contrastocolor?

Contrastocolor is een woord processing technologie, die het mogelijk maakt automatisch: toewijzen kleuren en contrasten om de woorden binnen alinea's en lange tekst strings.

Wat is Contrastocolor?

Het wordt gebruikt om teksten automatisch te verwerken, met als doel te verhogen of te verbeteren: het leren, begrip en leessnelheid, en uiteindelijk: het verbeteren van de ervaring van het lezen van lange teksten.

Hoeveel pagina maximum Contrastocolor kan verwerken?

Op dit moment is er een limiet van 100 pagina's per gebruiker.

Toepassingen voor Contrastocolor?

Wie kan Contrastocolor gebruiken?

Contrastocolor is open en wereldwijd beschikbaar, voor luidsprekers van 15 van de belangrijkste talen van de wereld die van belang zijn voor Contrastocolor:
Spaans, Engels, Duits, Russisch, Pools, Portugees, Nederlands, Italiaans, Arabisch, Frans, Chinees, Japans, Indiaas, Grieks en Koreaans.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Contrastocolor?

In principe zijn er drie:
  1. Verhoog de leessnelheid.
  2. begrijpend lezen te verhogen.
  3. Verhoog de motivatie om te lezen.

Wat zijn de kosten van het gebruik van Contrastocolor?

De Contrastocolor collectie beleid is flexibel en dynamisch.
In eerste instantie, tekstverwerking tot 1 pagina lang is gratis.
Dan zijn de kosten 1 cent US dollar (USD) per pagina verwerkt vlakke en platte tekst. Voor meer complexe teksten (bijv woord verkeerd gespeld) de kosten is 2 cent USD, en teksten van hoge complexiteit (bijvoorbeeld teksten met veel zeldzame woorden in de taal van de tekst) maximale kosten is 3 cent USD.

Hoe ga je betalen voor het gebruik van Contrastocolor?

Contrastocolor werkt met een prepaid dollar op de rekening van elke gebruiker, zodat betalen een bedrag van US dollars via PayPal, die voor onbepaalde tijd in het voordeel van de gebruiker en worden in mindering gebracht als de service wordt gebruikt.
Op dit moment, PayPal is de enige betaalmethode PrePay ingeschakeld.

Zijn er speciale kortingen voor het gebruik van Contrastocolor?

Dat klopt. Voor stichtingen, non-profit organisaties, onderzoeksinstellingen of iets dergelijks, is er een bonus van 50% op het bedrag prepaid gebruikers het uitvoeren van dergelijke organisaties.

Hoe kleurenschema's zijn geformuleerd Contrastocolor?

manuele en willekeurige kleuren voor elk type woord manier zijn toegewezen. Deze kleuren hebben een intentie dat de auteur van elke regeling bepaalt, en volgens zijn: nut, schoonheid of interesse van de gemeenschap, doorgroeien naar een betere positie op de ranglijst regelingen.

Hoe Contrastocolor contrast regelingen worden geformuleerd?

Regelingen contrast zijn simpel: gedefinieerd op basis van het belang van elk woord, die wordt berekend met behulp van de vuistregel in een natuurlijke taal, kortere woorden zijn repetitief en daarom minder belangrijk dan langer <. br> Er zijn twee benaderingen: een is lager contrast tot minst belangrijke (normaal patroon) en de andere grotere tegenstelling tot de minst relevante (reverse schema), dat bruikbaar is, toe te wijzen omdat de beginfase van het gebruik van Contrastocolor, beeldverwerking ziet de hersenen probeert te compenseren voor het gebruik van lagere contrast te benadrukken zorg minder contrast.

Wat is de relatie Contrastocolor met speciale hygiënische omstandigheden?

Een deel van het onderzoeksproject gehouden aan het begin Contrastocolor, beschouwd colorblindness en epilepsie, maar er is geen bewijs van enige problemen ondervonden door het gebruik.
Hoewel het los zou kunnen breken of gatillarse met Contrastocolor elke wijziging van de medische soort, tot nu toe heeft dat niet gemeld ieder geval van deze aard.

Wat inspireerde Contrastocolor?

Het is geïnspireerd als ontwikkelomgeving programmering ondersteunen het gebruik van kleurcodes voor verschillende functies van de onderdelen van de broncode, gecombineerd met eenvoudige en krachtige idee van entropie van informatie, volgens welke het aantal herhalingen woorden in teksten, zorgen voor min of meer nuttige informatie.

Hoe Contrastocolor gemaakt?

Contrastocolor geboren in 2008 als een project van een programma van wetenschappelijke en technologische diffusie (Explore) van de Nationale Commissie voor Wetenschap en Technologie (CONICYT) van de regering van Chili in samenwerking met de Universiteit van Concepción.
twijfels
gemeenschap
termen
contact